Mabel Matiz'in Karakol Şarkısı Sosyal Medyada Tartışma Başlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mabel Matiz, yeni tekli şarkısı Karakol'u yayınlarken, yayınlanan klip ve şarkının sözleri sosyal medyada tartışma başlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mabel Matiz, yeni tekli şarkısı Karakol'u yayınlarken, yayınlanan klip ve şarkının sözleri sosyal medyada tartışma başlattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Mabel Matiz, yeni tekli şarkısı Karakol'u yayınlarken, yayınlanan klip ve şarkının sözleri sosyal medyada tartışma başlattı.

 

LGBT vurgusu ikiye böldü!

 

Mabel Matiz'in 5. solo albümünden yeni tekli 'Karakol' müzikseverlerle buluştu. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan şarkı, Mabel Matiz hayranlarını ikiye böldü. Kimi sosyal medya kullanıcı Matiz'e 'Gerçek sanatçı' yorumu yaparken kimisi de klipte LGBT vurgusu olması nedeniyle sanatçıyı eleştirdi. Mabel Matiz, yeni şarkısı 'Karakol' ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Sanatçının, uzun yıllardır yaptığı hibrit ve elektronik çalışmalarının aksine akustik ağırlıklı düzenlenen, klasik Türk müziği enstrümanlarının yoğun olarak kullanıldığı şarkı, dokunaklı ve dramatik temasıyla dikkat çekiyor. Şarkının klibinin yönetmenliğini Cenan Çelik, styling ve sanat yönetmenliğini ise Anıl Can üstlendi. Mabel Matiz, her zamanki gibi şarkısı kadar klibiyle de dikkatleri üzerine çekti. Klibin 'Onur Haftası'nda yayınlanması dikkat çekti. Klipte LGBT vurgusunun olması sosyal medyayı ikiye böldü. Matiz'i kimileri övgü yağdırırken, bazı sosyal medya kullanıcıları da eşcinsel vurgusundan rahatsızlığını dile getirdi.

 

İşte yorumlardan bazıları;

 

mabel matiz in karakol sarkisi sosyal medyayi ikiye boldu 1

 

mabel matiz in karakol sarkisi sosyal medyayi ikiye boldu 2

 

mabel matiz in karakol sarkisi sosyal medyayi ikiye boldu 3

 

mabel matiz in karakol sarkisi sosyal medyayi ikiye boldu 4



Etiketler: