Loris Karius'tan Şenol Güneş Yorumu!

Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken birbirinden ilginç ifadeler kullandı. 

 

Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken birbirinden ilginç ifadeler kullandı. Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius Avusturya kampında düzenlenen basın toplantısında "Hedefimiz ligte şampiyonluk yaşamak. Avrupa'da da hedefimiz geçen sezon olduğundan daha iyi olmak. Bu konuda kafamda bir tereddüt yok" ifadelerini kullanırken basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı. 

 

Yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın oyun planına değinen ünlü kaleci "Avcı kalecilerin oyunu geriden kurmasını istiyor" derken, "Geçen sezonun oyun planı içerisinde oyun kurma anlamında tabii ki böyle bir opsiyonunuz yoktu. Deyim yerindeyse bazen çok kolaya kaçarak oyun kurmaya çalışıyorduk. Şimdi farklı opsiyonlar var. Liverpool'da da aşağı yukarı aynı durum vardı geriden oyun kurma açısından, orada çok aktiftim. Bu da benim için iyi bir şey çünkü böylece takıma katkımı artıracağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Bir basın mensubunun geçen sezon eski teknik direktör Şenol Güneş ile yaşadıklarını hatırlatması üzerine ünlü kaleci "Buna çok katılmıyorum. O benim için yeni bir motivasyon kaynağı olmamıştı. Oradaki dediğim şey; hocanın benimle direkt konuşmasını tercih ederdim. 10 aylık süreçte sadece bir kez konuşma yapmıştık. Doğru hatırlıyorsam 3-2 kazandığımız bir maçtı. Şu an bunu düşünmüyorum artık. Bunun mesele haline gelmesini anlayamamıştım. Şu an yeni bir dönem var ve buna odaklanıyorum. Ben buraya geldiğimde 2 sezonluk bir imza attım ve başından beri niyetim çok açıktı. Siz de belirttiniz geçen sezon dönem dönem çok da mutlu olmadığım zamanlar geçirdim ama genel olarak şu anda burada çok mutluyum. Yeni bir teknik ekiple çalışıyoruz, bu da büyük şans. Hedefimiz ligde şampiyonluk yaşamak. Avrupa'da da hedefimiz, geçen sezon gittiğimiz yerden daha ilerilere gitmek. Bu konuda kafamda bir tereddüt yok." ifadelerini kullandı. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.