Leyla Kasapoğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Leyla Kasapoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Leyla Kasapoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Leyla Kasapoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Leyla Kasapoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Leyla Kasapoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Leyla Kasapoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Leyla Kasapoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

leyla kasapoglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Leyla Kasapoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Leyla Kasapoğlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Leyla Kasapoğlu 2 ekim 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir.  28 yaşındadır. Yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun övgü alan sosyal medya fenomeninin Sindi isminde bir kedisi bulunmaktadır. Modayı yakından takip eden sosyal medya fenomeninin giyim tarzı sosyal medyada sıklıkla övgü almaktadır. Spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak spor yapmaktadır. Youtube'da sağlıklı yaşam ve spor üzerine içerikler üreten sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi görmektedir. Özel hayatı konusunda titiz davranan sosyal medya fenomeninin hayatında biri olup olmadığı bilinmemektedir. Dijital alanda I Stalk In ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Instagram'da leylakasapogluu ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin 66.6K takipçisi bulunurken Youtube'da ise 10.2K abonesi bulunmaktadır.