Lefter Bir Ordinaryüs Hikayesi Filminden Ä°lk Kareler Yayınlandı!

Can Ulkay imzası taşıyan ve baÅŸrollerinde Erdem Kaynarca, Deniz Işın, Aslıhan Malbora, Aslıhan Gürbüz ve Halit Ergenç’e yer veren yeni Netflix filmi 'Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi'nin setinden ilk görüntüler paylaşıldı.

 

Can Ulkay imzası taşıyan ve baÅŸrollerinde Erdem KaynarcaDeniz IşınAslıhan MalboraAslıhan Gürbüz ve Halit Ergenç’e yer veren yeni Netflix filmi 'Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi'nin çekimleri baÅŸladı. Futbolun efsane isimleri arasında sayılan ve geniÅŸ kitlelerce sevilen Lefter Küçükandonyadis’in yaÅŸam hikayesinden uyarlanan filmin yapımcılığını TAFF Pictures ve Ark Pictures birlikte üstlenirken, senaryosunu AyÅŸe Ä°lker Turgut kaleme aldı.

 

lefter bir ordinaryus hikayesi filminden ilk kareler yayinlandi

 

Lefter Küçükandonyadis'in Büyükada'da baÅŸlayıp dünyaya yayılan ününü ve bir efsane haline gelme yolunda verdiÄŸi mücadeleleri anlatan hikayede baÅŸrollere Edip TepeliBora AkkaÅŸOnur DurmazAytaç ÅžaÅŸmazErdem ÅžanlıMert DenizmenEngin AlkanHamdi AlkanUÄŸur UzunelDoÄŸukan PolatTaner BarlasYıldız Kültür ve Ä°pek Bilgin gibi isimlerin yer aldığı güçlü bir oyuncu kadrosu eÅŸlik ediyor.

 

lefter bir ordinaryus hikayesi filminden ilk kareler yayinlandi