Lavanta Sabunu Nedir? Ne İşe Yarar?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de cilttir. Güzelliğe önem veren kadınlar lavanta sabunu kullanıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği lavanta sabunu sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu ürün nedir? Ne işe yarar? İşte cevabı haberimizde...

 
 

Lavanta sabunu; lavanta tohumu, yağı ve çiçeklerinden oluşan ferahlatıcı, rahatlatıcı, uyarıcı ve hoş kokulu bir sabundur. Özellikle hassas ve yağlı ciltler için tavsiye edilir. Akneleri, vücuttaki kötü kokuları ve saçtaki sirkeleri giderir.

 

Lavanta sabununun faydaları nelerdir?

 

Cilt lekelerini giderebilir. Sivilce ve akneye iyi gelir. Cilt kuruluğuna iyi gelir. Cildi parlatır. Kırışıklıkları giderir. Saç uzamasını hızlandırabilir. Kepeğe iyi gelir. Saçları besler.

 

Lavanta sabunu ne işe yarar?

 

Lavanta sabunu, doğal bileşenleriyle antibakteriyel, antiseptik bir özelliğe sahiptir. Bu özellikleri cildi korur, olası cilt problemlerine meydan vermez. SLS, kimyasal renklendirici, koruyucu, yani paraben, parfüm içermediği için cildi tahriş etmez. Cildin ihtiyacı olan besini anında verir, cildi onarır.

 

Lavanta sabunu cildi beyazlatır mı?

 

Cilt sıkılaşmasında fazlasıyla etkili rol oynar. Güneş yanıklarını hafifletme özelliği olduğu için lavanta sabununu cilt beyazlatmak için de kullanabilirsiniz.

 

Lavanta sabunu nasıl uygulanır?

 

Vücudu rahatlatma etkisi vardır. Vücutta meydana gelen zona gibi cilt rahatsızlıklarında tedavi edici etkisi bulunmaktadır. Lavanta sabunu, saç ve cilt, yüz bölgesinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Köpürtülerek ve nazik hareketler ile kullanılmalı, ardından da bol su ile durulanmalıdır.



Etiketler: