Lalfizu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Lalfizu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve güzelliğiyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Lalfizu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Lalfizu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Lalfizu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve güzelliğiyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Lalfizu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Lalfizu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Lalfizu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

lalfizu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Lalfizu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Lalfizu olarak bilinen Zülal Lalfizu, sosyal medyada ‘Ellerine Sağlık’ şarkısını çok farklı ve güzel bir şekilde söylemesiyle bir anda ünlü oldu. Çok sevimli, doğal ve samimi halleri ile dikkat çeken Zülal Lalfizu, artık ünlü bir sosyal medya fenomenidir. Lalfizu kimdir, kaç yaşında, nereli, ailesi kimdir, en sevdiği hobileri nelerdir, boyu ve kilosu kaçtır gibi soruları sizler için yanıtladık. Lalfizu son zamanlarda merak edilen ve popüler hale gelen bir sosyal medya fenomenidir. Çektiği enerjik ve keyifli Youtube videoları ile tanınan güzel Youtuber, daha önce kendisi hakkında çektiği bir videoda kişiliğinden bahsetti. 

 

Ünlü vlogger, kendisini duygusal ve karmaşık birisi olarak tanımladığını söyledi. Genel olarak sakin ve huzurlu bir kişiliğinin olduğunu ama öfkelendiği zaman çok zor birisi olduğunu belirtti. Öfkesini kısa sürede unutamadığını da söyledi. En az bir ay boyunca öfkesini yenemediğini ve bu huyunu kesinlikle sevmediğini de ekledi. Genel olarak Zülal Lalfizu, çok konuşkan ve cana yakın birisi olduğundan bahsetti. Eğer karşısındaki kişiyi seviyorsa ve muhabbeti beğeniyorsa hiç susmazmış. Ayrıca kişisel ilişkilerinde oldukça dobra ve açık sözlü birisiymiş. Lalfizu’nun annesi ve babası uzun yıllar önce boşandığı için güzel sosyal medya fenomeni annesi ve abisi ile birlikte yaşıyor. Lalfizu’nun annesi öğretmendir ve abisi üniversite öğrencisidir. Sempatik sosyal medya fenomeni 18 yaşındadır. Güzel sosyal medya fenomeni aslen Elazığlıdır. Fakat Eskişehir’de doğmuş ve büyümüştür. Güzel fenomen 1.65 cm boyundadır. Güzel fenomenin kilosu 53’tür. Sempatik sosyal medya fenomeni kova burcudur ve yükselen burcu da kovadır.



Etiketler: