Lale Onuk'tan Berkan Karabulut'un Atatürk Cevabına Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Survivor All Star 2022 yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk, yaptığı paylaşımda dün oynanan arkadaşına sorduk yarışmasında en çok tanışmak istediğin kişi sorusuna Atatürk yanıtını veren Berkan Karabulut'un yanıtına yorumda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Survivor All Star 2022 yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk, yaptığı paylaşımda dün oynanan arkadaşına sorduk yarışmasında en çok tanışmak istediğin kişi sorusuna Atatürk yanıtını veren Berkan Karabulut'un yanıtına yorumda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Survivor All Star 2022 yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk, yaptığı paylaşımda dün oynanan arkadaşına sorduk yarışmasında en çok tanışmak istediğin kişi sorusuna Atatürk yanıtını veren Berkan Karabulut'un yanıtına yorumda bulundu.  

 

Biraz daha çalışmalıyız Bekus!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Survivor All Star 2022 yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk, yaptığı paylaşımda dün oynanan arkadaşına sorduk yarışmasında en çok tanışmak istediğin kişi sorusuna Atatürk yanıtını veren Berkan Karabulut'un yanıtına yorumda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Videoyu attıktan sonra keske en çok kimle tanışmak isterdin sorusuna Ataturk deseydim dedim Hakan abiye detaylı sorulara biraz daha çalışmalıyız Bekus. Ama hep Sezen Aksuyla ne kadar tanışmak istediğini anlatırdı, çok arada kalmıştım sağlık olsun" ifadelerini kullanan Onuk sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

lale onuk tan berkan karabulut un ataturk yanitina yorum