Kylian Mbappe Ä°le Ä°lgili Åžaşırtan Gerçek! Kazancını Annesine Veriyor!

Kylian Mbappe’nin annesi Fayzal Lamari, oÄŸlunun para ÅŸlerini nasıl yönettiÄŸini Fransız basınına verdiÄŸi bir röportajda açıkladı. Anne, bu amaçla “Inspired by Kylian Mbappe” adlı bir dernek kurduklarını, oÄŸlunun transfer gelirlerinin ve ücretlerinin iÅŸletilmesinden saÄŸlanan kazancın yüzde 30’unun bu kuruluÅŸa aktarıldığı anlattı. DerneÄŸin amacı: “Gençlerin öÄŸrenmesini, anlamasını, öÄŸrendiklerini aktarmasını ve paylaÅŸmasını saÄŸlayacak eÄŸitim vermek.”

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Anne Fayzal Lamari oÄŸluyla çok sıkı bir pazarlık yaptıklarını da söyledi: “Ona paranın deÄŸerlendirilmesinden saÄŸlanan kazancın yüzde 50’sinin onun hesabına, yüzde 50’sinin de derneÄŸin hesabına aktarılacağını anlattım. Kabul etmedi. Sonunda derneÄŸe kazancın yüzde 30’unun aktarılmasında anlaÅŸtık. ‘DerneÄŸin payı yüzde 30’un altına inerse, ben bu iÅŸte yokum. Maldivler’e tatile giderim, sen de başının çaresine bakarsın’ dedim. .Yüzde 30’u kabul etti. “

 

Hepsi bu deÄŸil; Kylian Mbappe’nin sözleÅŸme görüÅŸmelerini de annesi yürütüyor. Bakalım, PSG ile sözleÅŸmenin uzatılmasında mı anlaşılacak, yoksa baÅŸta Real Madrid olmak üzere genç yıldızı transfer etmek isteyen kulüplerden biriyle mi?