Kuzey Yıldızı İlk Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Hüseyin Soysalan, Zeynep Kankonde, Uğur Demirpehlivan gibi oyuncuların paylaştığı Show TV'nin yeni yayın dönemindeki iddialı dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Başrollerini Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Hüseyin Soysalan, Zeynep Kankonde, Uğur Demirpehlivan gibi oyuncuların paylaştığı Show TV'nin yeni yayın dönemindeki iddialı dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ersoy Güler'in oturduğu Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

 

Aileleri can dostu olan Kuzey ile Yıldız'ın aşkları sözlendikten sonra Kuzey'in üniversite okumak için İstanbul'a gitmesi ile değişecektir. İstanbul'da başka bir kadınla evlenen Kuzey, 2 çocuk sahibi olduktan sonra eşi tarafından kazıklanır ve memleketine geri dönmek zorunda kalır. Fakat memleketinde kendisinden intikam almayı bekleyen Yıldız vardır. Kuzey ile Yıldız'ın ilginç aşk hikayesinin anlatıldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman dizisinin hayranları tarafından sosyal medyada yoğun ilgiyle karşılandı. 

 

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 12. bölüm 2. fragmanının detayları;