Kutsal Damacana 5 Geliyor! Şafak Sezer'den Müjde!

İlk filmi 2007 yılında sinema severlerle buluşan "Kutsal Damacana" serisi, beşinci filmiyle son kez izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. 'Kutsal Damacana 5-Zombi'nin 17 Ocak 2025’de omvizyona girmesi planlanıyor.

 

Türk sinemasının en eğlenceli serilerinden biri olarak anılan "Kutsal Damacana", ilk filminden itibaren yoğun ilgi gördü. Şafak Sezer'in senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı unutulmaz serinin son filmi 20 Ocak 2023 tarihinde vizyona girmişti.

 

Her sahnesinde kahkaha dolu anları beraberinde getiren seri, beşinci ve son filmiyle bir kez daha sinema perdesinde izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Şafak Sezer'in yazdığı, yapımcılığını Polat Yağcı'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin'in oturduğu Poll Films etiketli "Kutsal Damacana 5-Zombi" filminde bu kez "Papaz Fikret" bambaşka mecaralara yelken açacak. "Asım" karakterini oynayan Ersin Korkut'un da yer alacağı filmde ekip, İblis’in dünyaya yaydığı virüsle oluşturduğu zombi ordusuyla savaşacak. 17 Ocak 2025'de vizyona girmesi planlanan yapım, büyük bir heyecana neden oldu.