Kuruluş Osman Temirboğa Tezhan Tezcan Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kuruluş Osman Temirboğa Tezhan Tezcan kimdir? Bozdağ Film imzalı,  ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da Temirboğa karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tezhan Tezcan hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Tezhan Tezcan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

Kuruluş Osman Temirboğa Tezhan Tezcan kimdir? Bozdağ Film imzalı,  ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da Temirboğa karakterini canlandıran ünlü oyuncu Tezhan Tezcan hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Tezhan Tezcan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

kurulus osman temirboga tezhan tezcan kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Kuruluş Osman Temirboğa Tezhan Tezcan kimdir?

 

Tezhan Tezcan kimdir? Tezhan Tezcan 7 Nisan 1978 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 44 yaşında olan oyuncu yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Oyunculuğunun yanı sıra müzik ile ilgilidir. Mahmut Tezcan ve Müşerref Akay'ın oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Klarnet, keman, ve piyano çalabilmektedir. Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol almıştır. Instagram'da tezhan_tezcan ismiyle paylaşımlarına devam eden Tezhan Tezcan'ın bu mecrada 31.9K takipçisi bulunmaktadır.