Kuruluş Osman Dizisi Oyuncuları Ne Kadar Kazanıyorlar?

Youtube'da yayınladığı ilginç televizyon haberleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber İlginç ama Gerçek, yayınladığı videosunda ATV'nin iddialı dizisi Kuruluş Osman dizisi oyuncularının bölüm başı aldıkları ücretler konusunda detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç televizyon haberleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber İlginç ama Gerçek, yayınladığı videosunda ATV'nin iddialı dizisi Kuruluş Osman dizisi oyuncularının bölüm başı aldıkları ücretler konusunda detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber İlginç ama Gerçek, başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı yeni yayın dönemine damga vurması beklenen ATV'nin iddialı dizisi Kuruluş Osman dizisi oyuncularının bölüm başı aldıkları ücretler konusunda bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda kadrosunda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı Ürün, Alma Terziç, Ayşegül Günay Demir, gibi oyuncuları barındıran ATV'nin iddialı dizisi Kuruluş Osman dizisi oyuncularının bölüm başına aldıkları ücretler konusunda detaylı bilgiler veren ünlü Youtuber bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları bölüm başına ne kadar ücret alıyorlar? Merak ediyorsanız, ayrıntıları aşağıdan takip edebilirsiniz.