Kurt Adam Efsanesi Gerçek Oldu! Gündüzleri İnsan, Geceleri Kurt Oluyor!

Japonya'da karayolları mühendisi olarak çalışan Toru Ueda isimli şahıs, süper kahraman olma hayalini gerçeğe dönüştürüken, yaşamını gündüzleri sıradan bir mühendis, geceleri ise kurt olarak sürdürüyor. 

 

Japonya'da karayolları mühendisi olarak çalışan Toru Ueda isimli şahıs, süper kahraman olma hayalini gerçeğe dönüştürüken, yaşamını gündüzleri sıradan bir mühendis, geceleri ise kurt olarak sürdürüyor. Japonya'da karayolları mühendisi olarak çalışan Toru Ueda isimli şahıs, süper kahraman olma hayalini gerçeğe dönüştürüken, yaşamını gündüzleri sıradan bir mühendis, geceleri ise kurt olarak sürdürüyor. 

 

Gündüzleri insan, geceleri kurt oluyor!

 

Habertürk’ün UK Times’tan aktardığı habere göre; Japonya’da yaşayan Toru Ueda isimli mühendis, hayvan olma hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti. Ueda, kurt kıyafetine 23 bin dolardan fazla para harcadı. Ueda, kurt olarak günlük sıkıntılarından kurtulduğunu belirtiyor. Japonya'nın Tokyo kentinde yaşayan 32 yaşındaki mühendis Toru Ueda, gündüzleri karayolları müfettişi olarak çalışıyor ve ülkesindeki yolların güvenliğini değerlendiriyor. Ueda, yoğun geçen bir haftanın yorgunluğunu ise kurt kıyafeti giyerek atıyor. Japon mühendis, 23 bin dolar (432 bin TL) değerindeki kurt kıyafetiyle eğlendiğini söylüyor. Toru Ueda'nın hayvanlara olan takıntısı, insan olmanın getirdiği genel sıkıntılardan kaçma isteğinden kaynaklanıyor. Ueda'ya göre kostüm ona günlük hayatta sahip olmadığını düşündüğü bir güç veriyor.

 

UK Times'a konuşan 32 yaşındaki adam, "Çocukluğumdan beri hayvanlara olan sevgim ve televizyonda gördüğüm bazı gerçekçi hayvan kostümleri nedeniyle bir gün onlardan biri olmayı hayal ediyordum" dedi ve şöyle devam etti:

 

"Kostümümü giydiğimde artık insan olmadığımı hissediyorum. İş ve diğer şeylerle ilgili her türlü sıkıntıyı unutabiliyorum." Anime ya da film, sinema vb. dünyasından kült karakterleri taklit etmek olan 'cosplay' Japonya'da son derece popüler. Ancak Ueda hiçbir arkadaşının kostüm giymediğini ve genellikle diğer cosplayerlarla bir araya geldiği toplantılarda tüylü kıyafetini giymediğini söylüyor.



Etiketler: