Kulüp Dizisi Selim Songür Salih Bademci Kimdir?

Kulüp dizisi Selim Songür Salih Bademci kimdir? O3 Medya adına yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ile Seren Yüce'nin yaptığı Netflix'in son zamanlarda en çok izlenen yerli yapımı dizisi olma özelliği taşıyan Kulüp dizisinde canlandırdığı Selim Songür karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Salih Bademci'nin kim olduğu, nereli olduğu gibi sorular şu sıralar sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Salih Bademci kimdir? Nerelidir? Cevaplar haberimizde.. 

 

Kulüp dizisi Selim Songür Salih Bademci kimdir? O3 Medya adına yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ile Seren Yüce'nin yaptığı Netflix'in son zamanlarda en çok izlenen yerli yapımı dizisi olma özelliği taşıyan Kulüp dizisinde canlandırdığı Selim Songür karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Salih Bademci'nin kim olduğu, nereli olduğu gibi sorular şu sıralar sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Salih Bademci'nin kim olduğu, nereli olduğu gibi sorular şu sıralar sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Salih Bademci kimdir? Nerelidir? Cevaplar haberimizde.. 

 

kulup dizisi selim songur salih bademci kimdir

 

Kulüp dizisi Selim Songür Salih Bademci kimdir? 

 

Salih Bademci, 15 Ağustos 1984 tarihinde İzmir'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun oldu. 2007 yılında Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı Muzaffer karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Daha sonra Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile oyunculuk kariyerinde önemli bir yükseliş yaşamış; Faith, Zeytin Tepesi, Ulan İstanbul ve son olarak Kiralık Aşk dizisinde rol almıştır. 2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile evlenen Salih Bademci, Star Tv'de yayınlanan; başrolü Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda yer almakta ve Fikret karakterini canlandırmıştır. Sonrasında İlk ve Son, Kulüp, Yalancı gibi dizilerde yer alan  Salih Bademci 1.79 metre boyunda, 74 kilo ve Aslan burcudur.