Kübra Gül Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Kübra Gül kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni Kübra Gül ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından zaman zaman araştırılıyor. Peki Kübra Gül kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Kübra Gül kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni Kübra Gül ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından zaman zaman araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Kübra Gül ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından zaman zaman araştırılıyor. Peki Kübra Gül kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kubra gul kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Kübra Gül kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Kübra Gül kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi son dönemde ön plana çıkan isimlerden sosyal medya fenomeni Kübra Gül 18 Eylül tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir ve İstanbul'da büyümüştür. 2021'in ortalarında Balıkesir Ayvalık'a taşınmıştır. Tam yaşı bilinmese de 20'li yaşlarda olduğu tahmin edilmektedir. Hayvanseverliğiyle hayranlarından yoğun ilgi gören sosyal medya fenomeni atları çok sevmektedir ve zaman zaman atlarla paylaşım yapmaktadır. Ata binmek dışında tenis oynamayı çok sevmektedir. Başak burcudur. Sevgilisiyle sık sık paylaşımlar yapan sosyal medya fenomeninin sevgilisinin ismi bilinmemektedir. Instagram'da kuubraguul ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin bu yazı hazırlanırken 64.7K takipçisi bulunurken, yaptığı kombin ve moda paylaşımlarıyla dijital ortamdaki başarısını her geçen gün arttırmaktadır. 



Etiketler: