Kubilay Aka İle Danla Bilic Yeni Bir Aşka Yelken Açtılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Çukur ve Oğlum dizilerindeki performanslarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kubilay Aka ile Yusuf Engin'den ayrılan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic yeni bir aşka yelken açtılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Çukur ve Oğlum dizilerindeki performanslarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kubilay Aka ile Yusuf Engin'den ayrılan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic yeni bir aşka yelken açtılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kubilay Aka ile Yusuf Engin'den ayrılan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic yeni bir aşka yelken açtılar. 

 

İlk kez Berkay konserinde ortaya çıktılar! 

 

Çukur dizisinde canlandırdığı Celasun karakteriyle ismini geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Kubilay Aka ile Youtube'da çektiği makyaj videolarıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Danla Bilic yepyeni bir aşka yelken açtılar. Çiçeği burnunda çift önceki gün Berkay'ın konserinde görüntülenen ikili samimi şekilde eğlendiler. Konsere el ele gelen çiftin samimi görüntüleri sosyal medyada gündem olurken hayranlarından yoğun ilgi gördüler.