Kraliçe Samet Mert Tezişçi Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kraliçe Samet Mert Tezişçi kimdir? Kanal D'de yayınlanan Kraliçe dizisinde Samet karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mert Tezişçi ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mert Tezişçi kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Kraliçe Samet Mert Tezişçi kimdir? Kanal D'de yayınlanan Kraliçe dizisinde Samet karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mert Tezişçi ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Mert Tezişçi kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kralice samet mert tezisci kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Kraliçe Samet Mert Tezişçi kimdir?

 

Mert Tezişçi kimdir? Mert Tezişçi 1993 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 30 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini Bilkent Üniversitesinde Matematik ve Müjdat Gezen Sanat merkezinde oyunculuk bölümlerinde tamamlamıştır. Instagram’da merttezisci ismiyle paylaşımlarına devam eden Mert Tezişçi’nin bu mecrada 1259 takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Selin Kök Management’a bağlı olarak devam etmektedir.