Kraliçe Ä°pek Selin Işık Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kraliçe Ä°pek Selin Işık kimdir? Kanal D'de yayınlanan Kraliçe dizisinde Ä°pek karakterine hayat veren ünlü oyuncu Selin Işık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Selin Işık kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Kraliçe Ä°pek Selin Işık kimdir? Kanal D'de yayınlanan Kraliçe dizisinde Ä°pek karakterine hayat veren ünlü oyuncu Selin Işık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Selin Işık kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kralice ipek selin isik kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Kraliçe Ä°pek Selin Işık kimdir?

 

Selin Işık kimdir? Selin Işık 26 Kasım 1987 tarihinde dünyaya gelmiÅŸtir. Günümüzde 36 yaşındadır. YaÅŸamını Ä°stanbul’da sürdürmektedir. OyunculuÄŸunun yanı sıra sporcu kimliÄŸi de bulunmaktadır. Ä°zmirli’dir. EÄŸitimini Radyo Televizyon Bölümü'nde tamamlamıştır. Ününü, 2014 yılında rol aldığı Çılgın Dershane Üniversitede adlı sinema filmi ile kazanmıştır. Daha önce Siyah Ä°nci, Esaretin Sensin, Tam Kafadan, EÅŸkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kazara AÅŸk gibi yapımlarda rol almıştır. Bir dönem Rıza KocaoÄŸlu ile aÅŸk yaÅŸayan oyuncu birlikteliÄŸine son vermiÅŸ ve KocaoÄŸlu’ndan ayrılmıştır. Instagram'da selinisofficial ismiyle paylaşımlarına devam eden Selin Işık'ın bu mecrada 76.2K takipçisi bulunmaktadır.