Kral Charles Geçmiş Olsun Mesajlarını Okurken Gözyaşlarını Tutamadı!

İngiltere Kralı 3’üncü Charles vtandaşlarının gönderdiği “Geçmiş olsun” mesajlarından çok duygulandı. Prostatın yanı sıra bir kansere daha yakalandığı açıklandıktan bu yana 7 bini aşkın İngiliz, ona mesaj yazıp gönderdi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Kraliyet ailesinin İnstagram’da paylaştığı bir videoda, Kral Charles bir kartpostalı okurken ülümsüyor. Bir köpek fotoğrafınınyer aldığı kartta şöyle yazıyor: “Hiç değilse boynunda bir önlük veya peçete yok.” Saray görevlileri hergün gelen kartpostallardan ilginçlerini seçip Kral Charles’ın günlük imzalaması gereken belgelerin bulunduğu bir kutuya koyuyor. Kral çalışırken dünyanın her yerinden gönderilen mesajları okuyarak rahatlıyor.

 

Bir çocuğun yazdığı belli olan bir kartta, “Mücadeleden asla vazgeçmeyin, cesur olun” yazıyor. Bir başksında, “Çenenizi kaldırı, göğsünüzü şişirin, pozitif olun ve kendinizi koyuvermeyin. İnanın bana olumlu sonuçlarını göreceksiniz. Unutmayın, hayatta en önemli şey aile” tavsiyesinde bulunuluyor.

 

Kral, aynı hastalığa yakalanmış bir kişinin mektubundan da çok etkilendi: “Sizi düşündüğüme inanmanızı istiyorum. Çünkü benim gibi siz de kanserle mücadele için bir tedaviyle boğuşacaksınız. Size dualarımı gönderiyor ve bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum.”

 

Kral Charles, “Gönderilen mesajları okurken bazen gözyaşlarımı tutamıyorum” dedi.