Kral Charles Can Derdinde Prens Harry Ve Meghan Markle Keyif İçinde!

Prens Harry ve eşi Meghan Markle, Jamaika’da “Bob Marley: One Love” filminin galasına katıldı. Ancak İngiltere’de çok ağır ifadelerle eleştirildiler: “Harry ve eşi başka bir dünyada yaşıyorlar!”

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Jamaika’nın başkenti Kingston’da bir tiyatroda düzenlenen gala gecesinde Harry ve eşi son derece şık giysileriyle el ele ve çevrelerine gülücükler saçarak gecenin tadını çıkardılar. Bu, Harry ve Meghan’ın Jamaika’ya ilk ziyaretleri değildi. 2017’de Harry’nin yakın dostu Tom İnskip ile Lara Hughes-Young’un evlilik törenleri için de adaya gelmişlerdi.

 

Peki, İngiltere’de bu ziyaret neden bu kadar tepkiye neden oldu? Cevap: İngiliz halkının Kral 3’üncü Charles’ın ve de Prens Williams’ın eşi Prenses Kate Middleton’un sağlık durumları için kaygılandıkları bir dönemde, Jamaika’da son derece tasasız ifadelerle bir galaya katılmaları.

 

İşte tepkilerden birkaç cümle: “Onlar açısından hiç de ince olmayan bir tercih. Babası bu hafta bıçak altına yatacak. Üstelik, Jamaika, İngiliz Kraliyet himayesinden kurtulmak için elinden geleni yapıyor. Yakında bir referandum düzenleyecek.”