Koray Avcı Takipçisinin Unutuldu İddialarına Neler Söyledi? İşte Olay Yaratan Yanıt!

Koray Avcı takipçisinin unutuldu iddialarına neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Koray Avcı, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada takipçisinin unutuldu iddiaları için alaycı ve aşağılayıcı üslub ile sert yanıt verdi. Peki Koray Avcı takipçisinin unutuldu iddialarına neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Koray Avcı takipçisinin unutuldu iddialarına neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Koray Avcı, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada takipçisinin unutuldu iddiaları için alaycı ve aşağılayıcı üslub ile sert yanıt verdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Koray Avcı, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada takipçisinin unutuldu iddiaları için alaycı ve aşağılayıcı üslub ile sert yanıt verdi. Peki Koray Avcı takipçisinin unutuldu iddialarına neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Koray Avcı takipçisinin unutuldu iddialarına neler söyledi?

 

Koray Avcı, "Bu adamı herkes çok çabuk unuttu" diyen takipçisine "Biri şuna kaç konser yaptığımızı söylesin ve biletlerin tükendiğini de" dedi. .

 

İşte o paylaşım;

 

koray avci dan takipcisinin unutuldu iddialarina alayci uslub ile sert yanit