Köpekler İçin Özel Jet Şirketi Yolcu Kabul Etmeye Başladı!

ABD’de kurulan “Bark Air” şirketinin bir özelliği var: Köpeklere özel jet hizmeti veriyor. Uçuşlara başlayan şirket New York ile Los Angeles arasında ilk uçuşunda bilet ücretini köpek başına 5 bin 970 dolar olarak belirledi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Hayvanların uçakta taşınırken ne kadar sıkıntı, hatta acı çektiklerinden yola çıkarak, rahat bir yolculuk vaadiyle kurulan “Bark Air” havayolları uçuşlara başladı.

 

Yarı yarıya boş “Gulfstream G5” tipi uçaklarla taşınan ve birinci sınıf yolcu muamelesi gören köpeklerin yola çıkmadan önce sahipleri tarafından özellikleri ve ihtiyaçları bildiriliyor.. Yolculuk sırasında köpeklere haşlama et ve tavuk ikram ediliyor. Yemekten sonra sıcak ve lavanta kokulu havlularla temizleniyor.

 

Şirket sözcüleri şu açıklamayı yaptı: “Yıllar boyunca havayolu şirketleriyle köpeğiyle yolcuuk etmek isteyenlerin şartlarının kolaylaştırılmasını görüştük, tartıştık. Bir çözümde anlaşamayınca, kendi çözümümüzü üretmeye karar verdik.” Şirket New York ve Los Angeles’tan Londra’ya seferler düzenlemeye de hazırlanıyor. Bilet ücreti: Köpek başına 8 bin 200 dolar.



Etiketler: