Komşularının Köpekleriyle Kavga Eden Tuhaf Bir Milyarder Hikayesi! Hikaye Amerika'dan!

49 yaşındaki Amerikalı milyarder Matthew Prince, siber güvenlik şirketi “Cloudflare”ın kurucusu. Kendi ifadesiyle, Utah eyaletinin en zengin ikinci kişisi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Ancak huysuz biri. Komşularıyla geçinemiyor. Sık sık soluğu mahkeme kapısında alıyor. Son girişimi; bir komşusunun  İsviçre dağ köpeği türünden iki hayvanını dava etmek oldu. Dava dilekçesinde, Sasha ve Mocha adlı köpeklerin saldırgan ifadelerle kendilerine doğru ilerlediği, rahatsız edici hareketlerde bulunduğu anlatıldı, iki köpeğin sahiplerinin yaşlı olmaları nedeniyle hayvanlarını kontrol edemedikleri öne sürüldü.

 

“Köpekler saldırgan tavırla geldiler, ailemizi ve konuklarımızı rahatsız ettiler. Pusetteki bebeği, 82 yaşındaki annemizi sıkıntıya soktular, ayrıca bahçemize idrarlarını ve tuvaletlerini yaptılar.” İki köpeğin sahipleri “Sadece” milyoner olan  Eric Hermann ve eşi Susan Fredstom-Hermann milyarder komşularının iddialarını tamamen reddettiler.

 

Onlara göre, Matthew Prince, arazisinde yeni bir dağ evi yaptırma projesine karşı çıktıkları için kendilerine diş biliyordu. Milyarder, hayalindeki dağ evini inşa ettirmek istiyordu. (Not: Utah’ın en ünlü, en gözde kış sporları merkezinin bulunduğu Park City bölgesinde oturuyorlardı. Hem onlar, hem de didişip durduğu komşuları.)

 

“Kentimizin imajını korumak, devasa bir dağ evi yaptırmaya kalkışmasına engel olduğumuz için bize düşman kesildi” diye anlattı komşuları.