Kızılcık Åžerbeti'nin Nihal'i Feyza Civelek'in Yıllar Önce YaÅŸadığı Kaybolma Hikayesi Dizi Oldu!

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Åžerbeti dizisinde canlandırdığı Nihal karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Feyza Civelek'in yıllar önce yaÅŸadığı kaybolma hikayesi 'Sandık Kokusu' ile dizi oldu. 

 

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Åžerbeti dizisinde canlandırdığı Nihal karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Feyza Civelek'in yıllar önce yaÅŸadığı kaybolma hikayesi 'Sandık Kokusu' ile dizi oldu. 

 

Kızılcık Åžerbeti'nin sevilen karakteri Nihal'e hayat veren Feyza Civelek'in yıllar önce yaÅŸadığı olay Sandık Kokusu dizisine konu oldu. Demet AkbaÄŸ ve Özge Özpirinçci'nin baÅŸrolü paylaÅŸacağı Sandık Kokusu dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dizide Kızılcık Åžerbeti'nin baÅŸarılı oyuncularından Feyza Civelek'in yıllar önce yaÅŸadığı bir kaybolma olayı anlatılacak.

 

GERÇEK HÄ°KAYEDEN UYARLANDI

 

Gazeteci Birsen AltuntaÅŸ'ın haberine göre, Sandık Kokusu dizisinde Demet AkbaÄŸ'ın hayat verdiÄŸi Filiz karakterinin ilk bölümde başından geçen sarsıcı olayın gerçek bir hikayeden esinlenilerek yazıldığı ortaya çıktı. Demet AkbaÄŸ (Filiz) ile Özge Özpirinçci'nin (Karsu) anne kıza hayat vereceÄŸi diziyi usta senarist Melis Civelek, Zeynep Gür ile beraber yazıyor. Merakla beklenen dizideki anne kızın arasını bozan çatışmayı baÅŸlatan olayın gerçekte de Feyza Civelek'in yaÅŸadığı öÄŸrenildi.

 

OTOBÜS YOLCULUÄžUNDA TORUNUNU KAYBEDÄ°YOR

 

Dizinin yayınlanan ilk fragmanında Filiz, 3 çocuk annesi olan kızı Karsu'nun emanet ettiÄŸi torunu Kuzey'i kaybediyor. Filiz ÅŸehirler arası otobüs yolculuÄŸu sırasında verilen molada torununu derin bir uykudayken bırakıp tuvalete gidiyor, tuvalet sırasında kuyruk olunca Filiz beklemek zorunda kalıyor. Bu sırada minik Kuzey uyanıyor, anneannesini yanında göremeyince otobüsten iniyor. Kalabalıktan korkup otobüsü binmek isteyen Kuzey, yanlış araca biniyor.

 

FEYZA CÄ°VELEK KAYBOLMA OLAYI SENARYO OLDU

 

Bu olayın senarist Melis Civelek'in Kızılcık Åžerbeti dizisinin fenomen karakterlerinden Nilay'a hayat veren kızı Feyza Civelek'in başından geçtiÄŸi, babasının çocukken Feyza Civelek'i otobüs yolculuÄŸu sırasında kaybettiÄŸi öÄŸrenildi. Melis Civelek'in kızının geçmiÅŸte yaÅŸadığı bu olaydan yola çıkarak Sandık Kokusu dizisinin hikayesini kurduÄŸu belirtildi. Dizide Kuzey kaybolurken, gerçek hayatta ise Feyza Civelek ailesine teslim edilmiÅŸ.