Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah'ın Akıbeti Belli Oldu!

Beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen'in Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Abdullah karakterinin kaderi belli oldu. 

 

Beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen'in Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Abdullah karakterinin kaderi belli oldu. 

 

Settar Tanrıöğen geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirmiş ve acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık durumu iyiye giden ve yoğun bakımdan normal odaya alınan Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah karakterini oynuyor. Herkes dizide, Kızılcık Şerbeti Abdullah'ın akıbetinin ne olacağını merak ediyor. O sorunun cevabı belli oldu. Kızılcık Şerbeti'nde heyecanın dozu giderek artıyor. Görkem karakterinin dahil oluşu, Ünal ailesinde dengeleri değiştiriyor. Pembe'nin Fatih'le Görkem'i tanıştırmak istemesi ve iki ismin birbirleriyle arkadaşlık etmeye karar vermeleri, özellikle Ömer'i rahatsız ediyor.

 

Kızılcık Şerbeti 51. bölümde neler yaşanacak?

 

Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre; Pembe'nin Görkem'i gelin görme hayalleri, gerçeğe ulaşmaya yakındır ancak bilmediği Ömer gerçeğiyle henüz yüzleşmiş değildir. Nilay ise Mustafa'yı affedip eve geri dönüyor ve bu durum, özellikle Mustafa'yı çok mutlu ediyor. Kıvılcım ve Ömer yeniden görüşmeye başlarlar. Bu durum onların cephesinde olumlu yönde ilerlerken, Kıvılcım'ın ailesi de buna sonuna kadar destek verir.

 

Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah'ın akıbeti belli oldu!

 

Settar Tanrıöğen geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Sanatçının yokluğu dizide nasıl yansıtılacak merak konusuydu. O soru da bu bölümde cevap bulacak. Abdullah hikaye gereği Covid-19'a yakalanıp evde karantinaya alınacak. Umut şirket avukatları sayesinde tutuksuz yargılanmak üzere hapishaneden çıkıyor. Çok gergin, mutsuz ve mahcup hisseden Umut'un bu durumu, Nursema'yla ilişkisini de etkiliyor olacak.