Kızıl Goncalar Cüneyd Güneş Mert Yazıcıoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kızıl Goncalar Cüneyd Güneş Mert Yazıcıoğlu kimdir? FOX TV'de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde canlandırdığı Cüneyd Güneş karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Mert Yazıcıoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Kızıl Goncalar Cüneyd Güneş Mert Yazıcıoğlu kimdir? FOX TV'de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde canlandırdığı Cüneyd Güneş karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Mert Yazıcıoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kizil goncalar cuneyd gunes mert yazicioglu kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Kızıl Goncalar Cüneyd Güneş Mert Yazıcıoğlu kimdir? 

 

Mert Yazıcıoğlu kimdir? Mert Yazıcıoğlu 10 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Günümüzde 29 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme bölümüne kaydolarak başlayan oyuncu sonrasında bir arkadaşının oyunculuk yaptığı dizi setine gittiğinde kariyerine şans eseri başlamıştır. Bir süre oyunculuk eğitimi almıştır. 1.77 cm boyundaki olan oyuncu 69 kg ağırlığındadır. Burcu Boğa olan oyuncu Afra Saraçoğlu ile sevgilidir. Daha önce Bir Annenin Günahı, Bir Litre Gözyaşı, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Aşk 101, Ölüm Zamanı, Kayıp Şehir, gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram’da mertyazicioglu ismiyle paylaşımlarına devam eden Mert Yazıcıoğlu’nun bu mecrada 1.3M takipçisi bulunmaktadır.