Kıvanç Tatlıtuğ'un Oğlu Kurt Efe Denize Girdi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer Tatlıtuğ'un oğulları Kurt Efe ile yaptıkları deniz keyfini içeren sosyal medya paylaşımları gündem oldu. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer Tatlıtuğ'un oğulları Kurt Efe ile yaptıkları deniz keyfini içeren sosyal medya paylaşımları gündem oldu. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer Tatlıtuğ'un oğulları Kurt Efe ile yaptıkları deniz keyfini içeren sosyal medya paylaşımları gündem oldu. 

 

Sosyal medyada gündem oldu!

 

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin 7 aylık oğulları Kurt Efe, Bodrum tatilinde denizle tanıştı. Başak Dizer oğlu Kurt Efe'nin denizde çekilmiş fotoğrafını ilk kez paylaştı. Fotoğrafı görenler "Suda doğum sandım o nasıl foto!" dedi. Türkiye'nin en yakışıklı oyuncuları arasında yer alan 38 yaşındaki başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 6 yıl önce Başak Dizer ile dünyaevine girmişti. Evliliklerini mutlu bir şekilde sürdüren çift 15 Nisan'da oğullarını kucaklarına aldı. Sosyal medya paylaşımları ve aile tatilleriyle gündemden düşmeyen çift oğulları Kurt Efe'yi sır gibi saklıyorlardı. Başak Dizer ilk kez 7 aylık olan oğlunun denizle tanıştığı anları paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlunu görenler "Babasının genlerini sonuna kadar almış", "O saçlar nedir öyle" derken bazı takipçiler ise "Suda doğum sandım o nasıl foto!" yorumlarında bulundu.

 

İşte o paylaşım;

 

kivanc tatlitug ile basak dizer in oglu kurt efe nin deniz keyfi olay oldu