Kıvanç Tatlıtuğ İle Serenay Sarıkaya'nın Bölüm Başına İstedikleri Ücretler Dudak Uçuklattı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın dizide rol almak için bölüm başına istedikleri iddia edilen ücretler dudak uçuklattı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın dizide rol almak için bölüm başına istedikleri iddia edilen ücretler dudak uçuklattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın dizide rol almak için bölüm başına istedikleri iddia edilen ücretler dudak uçuklattı 

 

Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak'ın haberine göre; “Kral Kaybederse” adlı dizisinin yapımcısı, bölüm başı toplamda 2,5 milyon lira isteyen oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’dan vazgeçti. Dizi için başka oyunculara bakılıyor. Profesör Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir hastasının hikayesini kaleme alarak piyasaya sunduğu “Kral Kaybederse” romanı, yeni sezonda Star TV'de dizi olarak ekrana gelecek. Dizinin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya oldu.

 

Toplamda 2,5 milyon istediler

 

Yakında çekimlerine başlanması planlanan dizi ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Kıvanç Tatlıtuğ, bölüm başına 1,5 milyon lira istedi. Bunu duyan Sarıkaya da 1 milyon da karar çıktı.

 

Yeni oyuncular aranıyor

 

Ancak oyuncuların talepleri, yapımcı tarafından uygun görülmedi. Tatlıtuğ ve Sarıkaya’dan vazgeçen yapımcının, yeni oyuncu arayışına girdiği öne sürüldü