Kıvanç Tatlıtuğ İle Oğlu Kurt Efe'nin Ördek Sevdiği Anlar Beğeni Topladı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe ile ördek sevdiği anlar beğeni topladı. 

 

Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile Kuş Cenneti'ne gitti. Hayvanlar ile iç içe olan Kıvanç Tatlıtuğ ile oğlu Kurt Efe'nin ördek sevdiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Başak Dizer, oğlu ve eşinin karelerini yayınlamayı ihmal etmedi. Şimdilerde Aile dizisinde hayat verdiği Aslan karakteri ile izleyici karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ gündeme gelmeye devam ediyor. Setten kalan tüm zamanını eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe'ye ayıran yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Tatlıtuğ, Başak Dizer ve oğulları Kurt Efe Kuş Cenneti'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ ve Kurt Efe'nin ördeklerle ilgilendiği anları sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yayınladı.

 

kivanc tatlitug ile oglu kurt efe nin ordek sevdigi anlar begeni topladi

 

ÖRDEK SEVDİLER!

 

Kıvanç Tatlıtuğ ile oğlu Kurt Efe'nin ördek sevdiği anlara ait görüntüler de sosyal medyada paylaşıldı. Baba-oğulun o anları beğeni topladı.