Kıvanç Tatlıtuğ Eşi Başak Dizer'e Aşkını Anlattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün L'Officiel'e verdiği röportajda eşi Başak Dizer'e olan aşkını anlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün L'Officiel'e verdiği röportajda eşi Başak Dizer'e olan aşkını anlattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün L'Officiel'e verdiği röportajda eşi Başak Dizer'e olan aşkını anlattı. 

 

Başak'ı hergün bambaşka sevmeyi öğrendim!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün L'Officiel'e verdiği röportajda eşi Başak Dizer'e olan aşkını anlattı. L'Officiel dergisine röportaj veren Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'e olan aşkını anlattı. Tatlıtuğ, Başak Dizer'e olan aşkı için "Başak'ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Çünkü çok sevmek yetmedi. Bir insanı sevmek, onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor. Bu öyle bir şey. Onun yapmış olduğu şeyleri, seçimlerini desteklemek en önemlisi. Yoksa herkes evleniyor. Evleniyorsun işte... Devamını getirebilmek asıl mesele" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.