Kit Harington'dan Jon Snow Dizisiyle İlgili Kötü Haber! Sevenlerini Üzdü!

İzlenme rekorları kıran "Game of Thrones" dizisinin devamı olacak olan yeni seriyle ilgili gelişme yaşandı. Jon Snow'u konu edinecek olan diziyle ilgili Kit Harington'dan üzen haber geldi.

 

Akşam'da yer alan habere göre, George R.R. Martin'in kitabından ekranlara uyarlanan bir döneme damgasını vuran Game of Thrones'un başarısının ardından "House of the Dragon" da dahil olmak üzere yeni yapımlar gündeme gelmeye devam ediyor.

 

Kit Harington'ın canlandırdığı Jon Snow'u odak noktası alacağı söylenen proje ile ilgili açıklama ünlü oyuncudan geldi. ScreenRant'a konuşan Kit Harington, Jon Snow'u odak noktasına alması beklenen serinin rafa kalktığını açıkladı.

 

"Bu konuda gerçekten hiç konuşmadım çünkü geliştirme aşamasındaydı" diyen ünlü isim, "Geliştirilmekte olduğunun dışarı sızmasını istemedim. İnsanların teoriler üretmeye başladığı, bu konuda heyecanlandığı ya da bu fikirden nefret ettiği, belki de hiçbir zaman gerçekleşmeyecek bir şeyin olmasını istemedim. Çünkü geliştirme sürecinde her açıdan bakarsınız ve buna değip değmeyeceğini görürsünüz" ifadelerini kullandı.