King Tchalla Yani Black Panther Nasıl Çizilir?

Youtube'da yayınladığı çizim videoları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Draw It Too, bu kez kanalından yayınladığı videoda Marvel'ın en ünlü karakterlerinden Black Panther'in çizim detaylarını paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı çizim videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan Draw It Too, bu kez kanalından takipçileriyle Marvel'ın en ünlü karakterlerinden Black Panther'in çizim detaylarını paylaştı. Son dönemde yayınladığı çizim videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Draw It Too, bu kez kanalından takipçileriyle Marvel'ın en ünlü karakterlerinden Black Panther'in çizim detaylarını paylaştı. 

 

Yayınladığı videosunda Chadwick Boseman'in canlandırdığı Black Panther'in çizimiyle ilgili konuşan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen videosu ile Draw It Too sanatseverlere Black Panther çizmek ile ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Siz de Black Panther nasıl çizilir diye merak ediyorsanız aşağıda paylaştığımız link üzerinden Draw It Too'nun videosunu takip edebilirsiniz.