Kimse Hangi Canlı Olduğunu Bilmiyor! Tekerlek Üzerinde Ortaya Çıkan Yaratık Olay Oldu!

Sosyal medyada bir kullanıcının kaydettiği görüntülerde tekerlek üzerinde objektiflere yansıyan eşi benzeri görülmemiş yaratık sosyal medyada viral oldu. 

 

Sosyal medyada bir kullanıcının kaydettiği görüntülerde tekerlek üzerinde objektiflere yansıyan eşi benzeri görülmemiş yaratık sosyal medyada viral oldu. Sosyal medyada bir kullanıcının kaydettiği görüntülerde tekerlek üzerinde objektiflere yansıyan eşi benzeri görülmemiş yaratık sosyal medyada viral oldu. 

 

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Sosyal medyada bir kullanıcı, tekerlek üzerinde daha önce eşi benzeri görülmeyen bir yaratıkla karşılaştı. Küçük bir dinozora benzeyen canlıyı kaydeden kullanıcı, çektiği videoyu sosyal medyada paylaştı. Video kısa sürede 6 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştı. Twitter'da viral olan videoda bir kullanıcı tekerlek üzerinde gördüğü yaratığı paylaştı. Videosunu çekerken önlem olarak eline bir sopa alan ve hayvanın tepkisini ölçen kullanıcı, o anları saniye saniye kaydetti

 

esi benzeri gorulmemis canli gundem oldu

 

SOSYAL MEDYA VİRAL OLDU

 

Hangi canlı olduğu hakkında bilgisi olmayan kullanıcı, "Bu nedir?" yazarak videoya sosyal medyada yer verdi. Video kısa sürede milyonlarca izlenme sayısına ulaşırken, söz konusu canlı merak konusu oldu. Çoğu kişi bu tür hakkında bilgisi olmadığını söylerken, bazı kullanıcılar konuyla ilgili birkaç bilgi paylaştı.

 

LARVA FORMUNA SAHİP BÖCEK YİYEN TIRTIL

 

Videodaki canlının ‘Eupithecia orichloris’ familyasından Hawaii'ye özgü bir güve olduğu öne sürüldü. Söz konusu canlının böcek yiyen bir tırtıl olarak larva formuna sahip olduğu tahmin ediliyor.



Etiketler: