Kim Kardashian Ve Justin Bieber'a Ferrari Yasağı!

İtalyan otomobil üreticisi “Ferrari”, Kim Kardashian ve Justin Bieber’in kendi arabalarını kullanmalarını yasakladı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

“Ferrari” firması dünyanın her yerindeki acentalarına ve bayilerin gönderdiği “Kara liste”ye Kardashian ve Bieber’in adlarını ekledi. Gerekçe? 2 ünlünün de “Ferrari” firmasının belirlediği uyulması zorunlu 15 maddelik prensipleri ihlal etmeleri.

 

Örneğin, Justin Bieber bir “Ferrari 458” satın aldı ama firmanın onayı olmadan değişiklikler yaptırdı. Bieber arabasını elektrik mavisi renge boyatmıştı! Ayrıca jantlarını değiştirtmiş ve direksiyondaki ünlü at sembolünü kaldırtmıştı. Kim Kardashian’ın “Suçu” ise “Ferrari”siine yeterli özeni göstermemek. Ancak başka bir bit yeniği daha var: Kanya West ile eliliğinde Malezyalı bir işadamı düğün hediyesi olarak bir “Ferrari” gönderdi. O işadamı daha sonra vergi kaçakçılığından mahkum oldu.

 

Boksör Floyd Mayweather Jr. Da “Ferrari” yasağı listesinde. Nedeni: Satın aldığı aracı çok çabuk satması. Çünkü “Ferrari” bazı modellerinin çok çabuk elden çıkarılmasını kısıtlıyor. Aracın sahiplerinin “Ferrari” aldıktan sonra bir süre mülklerinde tutmaları gerekiyor. Boksör ise “Ferrari”sini aldıktan birkaç ay sonra elinden çıkardı.