Kıbrıs Zafere Doğru Makaryos Emre Törün Kimdir?

Kıbrıs Zafere Doğru Makaryos Emre Törün kimdir? TMC Film imzalı ilk bölümü 1 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan, Kıbrıs'taki Türklerin mücadelesini anlatan TRT1'in sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru'da Makaryos karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Emre Törün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Emre Törün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Kıbrıs Zafere Doğru Makarios Emre Törün kimdir? TMC Film imzalı ilk bölümü 1 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan, Kıbrıs'taki Türklerin mücadelesini anlatan TRT1'in sevilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru'da Makarios karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Emre Törün ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Emre Törün kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

kibris zafere dogru makaryos emre torun kimdir

 

 

Kıbrıs Zafere Doğru Makaryos Emre Törün kimdir?

 

1972 yılında dünyaya gelen Emre Törün aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır.  Ünlü oyuncu 1996 yılından itibaren oyunculuk sektörünün içerisinde yer alırken pek çok yapımda da rol almıştır. İlk olarak Kara Melek dizisiyle kamera karşısına geçmiştir. 11 Mart 1972 yılında dünyaya gelen oyuncu Emre Törün bir çok sinema ve dizide rol almıştır. Yeni sezonda ise Atv kanalında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncuları arasında yer almış ve Nevzat karakterini canlandırmıştır. Balık burcudur.