Kerimcan Durmaz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Kerimcan Durmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Kerimcan Durmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Kerimcan Durmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Kerimcan Durmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

kerimcan durmaz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Kerimcan Durmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Kerimcan Durmaz kimdir? Kerimcan Durmaz, 2 Kasım 1994'te İstanbul'un Yeniköy semtinde doğdu. Annesi ev hanımı, babası restoran işletmecisidir. İki ablası vardır. Liseyi bitirdikten sonra Bakü'ye gitti ve makyör olarak çalıştı. 2015'ten itibaren Periscope'a ve Snapchat'e yüklediği videolar ile sosyal medyaya adım attı. Sosyal medya fenomeni, makyör, DJ, Şarkıcı ve YouTuber Kerimcan Durmaz 02.11.1994 tarihinde Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Anneanne Gülşen Kelebek, Annesinin adı Hülya Durmaz, ev hanımı, babasının adı Vedat Durmaz ise restoran işletmecisidir. Kerimcan Durmaz‘ın iki ablası bulunmaktadır. Liseyi bitirdikten sonra Bakü’ye gitti ve makyör olarak çalıştı. Daha sonra İstanbul’a döndü ve DJ olarak çalışmaya başladı. 2015’ten itibaren Periscope ve Snapchat’te yaptığı paylaşımlarla Türkiye’de bir internet ünlüsü hâline gelmiştir. Çekimleri Aralık 2016’da başlayacak bir sinema filminde başrolde yer almak üzere teklif aldı. 2016-2017 yayın döneminde TV8’de ekrana gelen İşte Benim Stilim yarışmasının yedinci sezonunda jüri üyeliği yapmaya başladı. ardından yaptığı sosyal medya üzerindeki popülerliği artmıştır. Kerimcan Durmaz Peşimde klibini 26 Şubat 2021 tarihinde Youtube‘de yayınlanmış ve 23.04.2021 tarihi itibariyle klibin izlenmesi 21.254.472 sayısına ulaşmış dünyaca ünlü bir fenomendir. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile isminden söz ettiren Kerimcan Durmaz, 1.86 cm ve 75 kilo ağırlığındadır.

 

Kerimcan Durmaz Akrep burcudur. Kerimcan Durmaz bekardır. Ünlü fenomenin Youtube kanalındaki takipçi sayısı 766 bin abonesi ve Instagram hesabında 3.4 Milyondan daha fazla takipçisi bulunmaktadır. Ünlü fenomen Kerimcan Durmaz özellikle Periscope üzerindeki hit oranlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Kerimcan Durmaz, doğal ve sıradışı tavırlarıyla takipçi sayısını kısa sürede arttırmış ve adını fenomenler listesine yazmayı başarmıştır. Kerimcan Durmaz’ın yeni evi Maslak’ta 130 m2’lik yeni dairesi için 1 milyon 200 bin TL ödediği lüks bir rezidanstan daire aldığı basında yer almıştır. Yakın dönemde kendi adını taşıyan Kerimcan Durmaz adlı bir kozmetik markası çıkardı. 27 Aralık 2020 tarihinde ilk single’ı Peşimde’nin kapağını Instagram üzerinden yayınladı. Şu an YouTube üzerinden videolu içerikler üretmeye devam ediyor.

 

Ünlü fenomen Kerimcan Durmaz ilk single çalışması Peşimde için Beyonce, Rihanna, Ariana Grande, Jennifer Lopez gibi dünya starlarının ekibi ile dev bir prodüksiyona imza atmıştır. Kerimcan Durmaz klibini Los Angeles’ta 70 kişilik büyük bir kadro ile çekmiştir. Peşimde’nin sözlerini Ömer Çelik ile birlikte yazan Durmaz, aranjesini ise Serdar Özşengül (Aerro) ile tamamladi. Peşimde’nin Mix Mastering’ini 1 Grammy ödüllü ve 3 Grammy adaylığı olan recording engineer Brendan Morawski üstlenmiştir. Morawski Rihanna’nın Anti albümü ve Ariana Grande’nin 7 Rings şarkısına imza atmıştı. 2 aylık bir çalışma sonunda Kerimcan’ın özgün hayatını anlatan, aynı zamanda Türkiye’de daha önce duyulmamış Modern-Pop, Rap türünde bir şarkı ile ortaya çıkarmıştır.