Kerimcan Durmaz Geber İfadeleriyle İlgili Konuştu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettirmeyi başaran ünlü DJ Kerimcan Durmaz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda dün Youtube kanalında yayınladığı videosunda kullandığı "Geber" ifadeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettirmeyi başaran ünlü DJ Kerimcan Durmaz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda dün Youtube kanalında yayınladığı videosunda kullandığı "Geber" ifadeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çeken ve zaman zaman tepki toplayan ünlü DJ Kerimcan Durmaz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda dün Youtube kanalında yayınladığı videosunda kullandığı "Geber" ifadeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Ben dışarı keyfi çıkan insanlara geber dedim! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Neymiş efendim ben yaşlılara geber demişim. Hayır efendim ben yaşlılara birşey olmasın diye dışarıya keyfi çıkanlara geber dedim ki bunu diyebilirim çünkü ben çok fazla dikkat ettiğim için asla dışarı çıkmadığım için ve mecburiyetten evime yakın olmayan bir markete arabayla gitmek zorunda kaldığım için dışarda insanları gördüğümde çok sinirlenip buna tepki gösterdim ki gösterebilirim de kusura bakmayın benim aile büyüklerimin hayatı söz konusu bir tek sizin ki değil. Ayrıca siz insanlara belden aşağı vururken hiçbir şey olmuyor da ben ben keyfi dışarı çıkan insanlara laf söylediğim de mi problem oluyor. Bu problem olacaksa lütfen olsun hiç önemli değil. Her neyse siz benim ne demek istediğimi çok iyi anladınız o yüzden ben daha fazla bu konu üzerinde konuşmak istemiyorum. Bunu zaten söyleyen kişi ben değilim Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca hergün çıkıp bas bas bağırıyor dışarı çıkmayın diye. Çıkmayın kardeşim dışarı okey yani evine ekmek götürmek zorunda olan insanlara birşey demiyorum. Yapacak birşey yok ama keyfi dışarı çıkan insanlar kusura bakmayın çıkmayın dışarıya" ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.