Kerimcan Durmaz Didem Soydan'ı Konuk Etti!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, yayınladığı videosunda yakın arkadaşı ünlü manken Didem Soydan'ı kanalında konuk ederken kendisine yılbaşı makyajı yaptı, hakkında merak edilen soruları Soydan'a sordu. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, yayınladığı videosunda yakın arkadaşı ünlü manken Didem Soydan'ı kanalında konuk ederken kendisine yılbaşı makyajı yaptı, hakkında merak edilen soruları Soydan'a sordu. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, yayınladığı içeriğinde yakın arkadaşı ünlü manken Didem Soydan'ı kanalında konuk ederken kendisine yılbaşı makyajı yapıp, hakkında merak edilen soruları sordu. 

 

Yayınladığı videosunda Didem Soydan'a yılbaşı makyajı yapan ünlü sosyal medya fenomeni, konuyu Soydan'ın kıyafet tercihlerine getirdi. Kıyafet tercihlerini dekolteden yana kullanan Didem Soydan bu defa konuyla ilgili yaşadığı bir rahatsızlığı dile getirdi. Programın hemen başında giydiği kıyafetten duyduğu rahatsızlığı dile getiren Soydan programın ortalarında “Evet dekolte giyerim ama bu çekmiş heralde, yemin ediyorum bu kıyafet bu kadar değildi” şeklinde bir itirafta bulundu. Kerimcan Durmaz da Soydan’ın bu itirafı sonrasında “Beni görünce açtı kendini” şeklinde yorum yaptı.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.