Keremcem Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Keremcem kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Keremcem kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Keremcem kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Keremcem kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

keremcem kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Keremcem kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Keremcem kimdir? Gerçekte 28 Aralık 1977, resmi kayda göre ise 5 Ocak 1978 tarihinde Milas'ta doğdu. İlköğrenimini Milas Sakarya İlkokulu'nda gördü. Aslen Muğlalıdır. İzmir Özel Fatih Koleji'ndeki ortaöğreniminden sonra Muğla Turgutreis Lisesi'nden 1995 senesinde mezun oldu. Keremcem, 28 Aralık 1977 tarihinde Muğla Milas’da dünyaya gelmiştir. Asıl Adı Kerem Cem Dürük’dür. İlkokulu Milas Sakarya İlkokulu ve orta öğretimi İzmir Özel Fatih Kolejinde tamamlamıştır. Liseyi ise Muğla'nın Turgutreis Lisesinde okudu. 1995 yılında bu okuldan mezun oldu. İlk bestesi olan Elimde değil şarkısını mezun olduktan bir yıl sonra tamamlamıştır. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Keremcem’in 2004 yılında Yonca Evcimik’in aracılığıyla Aykut Gürel ile tanışması hayatında çok önemli değişiklikler yapmıştır. 2005 yılında “Eylül” adlı parça ile ilk albümünü piyasaya süren Keremcem asıl çıkını “Ağlayalım Beraber” adlı şarkı ile yapmıştır. 2005'de oyunculuk çalışmalarına da başlayan Keremcem, “Kerem ile Aslı” dizisi ile televizyon dünyasına adım atmıştır. O Hayat Benim, Merhaba Hayat, Tövbeler Tövbesi, Keskin Bıçak, Elif, İki Yabancı, Kavak Yelleri, Avrupa Yakası ve Aşk Oyunu dizilerinde rol almıştır. Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde Ali karakterine hayat veren Keremcem, 1,82 metre boyunda, 77 kilo ve Oğlak burcudur.



Etiketler: