Kerem Tunçeri'den İfşa Açıklaması!

Sosyal medyada birçok kadınla olan özel yazışmaları ifşa olan eski ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, Instagram sayfası üzerinden ifşa mesajlarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada birçok kadınla olan özel yazışmaları ifşa olan eski ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, Instagram sayfası üzerinden ifşa mesajlarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Son dönemde adı Aslı Enver ile anılan eski ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri'nin dün ortaya çıkan birçok kadınla yapmış olduğu özel mesajlaşmalar üzerine Tunçeri Instagram sayfası üzerinden ifşa mesajlarıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada " Yazılı ve görsel basın ya da sosyal medya hesapları üzerinden adımı kullanarak manipülatif iddia ve paylaşımlarda bulunan, kamuoyunda gerçeğe aykırı algı oluşturacak şekilde içerik yayınlayan kişilere yönelik, vicdana ve iyi niyete en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde tüm haklarımı koruyacağımı, siber saldırılara izin vermeyeceğimi ve ilgililer hakkında soruşturma başlatılmasının yanısıra manevi tazminat davaları açılması için gerekli başvuruların yapıldığını kamuoyuna sunarım." idadelerini kullanan Tunçeri takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte Kerem Tunçeri'den son dakika ifşa açıklaması;