Kerem Demirbay Necip Memili İle Buluştu! 'Cumali Abim!'

Galatasaray'ın 'Dayı' lakaplı futbolcusu Kerem Demirbay Çukur dizisinde 'Cumali Koçovalı' karakterine hayat veren ve şimdilerde Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu Necip Memili ile bir araya geldi.

 

Galatasaray'ın son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çeken 'Dayı' lakaplı yıldızı, hayranı olduğu sinema ve dizi oyuncusu Necip Memili ile bir araya geldi. Galatasaray'ın sezon başında Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'den 3,7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladığı Kerem Demirbay, son haftalardaki performansıyla sarı kırmızılı taraftarların gönlünde taht kurdu.

 

Necip Memili ile bir araya geldi

 

Havalimanına geldiği gün tercih ettiği kıyafeti ve sözleri ile Ezel Dizisi'nde Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı 'Ramiz Dayı' karakterine benzetilen gurbetçi yıldıza 'Dayı' lakabı takılmıştı. Almanya doğumlu futbolcu, 'Çukur' dizisinde 'Cumali Koçovalı' karakteri ile ün yapan Necip Memili ile bir araya geldi.

 

kerem demirbay necip memili ile bulustu cumali abim

 

"Cumali abim" notuyla paylaştı

 

Kerem Demirbay bir araya geldiği Necip Memili ile fotoğrafını 'Cumali abim' notuyla takipçileriyle paylaştı. Yıldız futbolcunun bu paylaşımı kısa sürede büyük beğeni aldı.