Kerem Demirbay'dan Olay 8 Numara Açıklaması! 'Adım Kereminho Olsaydı..!'

Galatasaray'ın deneyimli orta saha oyuncusu Kerem Demirbay dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

Fanatik'te yer alan habere göre; Tecrübeli orta saha 8 numara transferi için sitemli bir açıklama yaparken flaş sözlere imzasını attı. İşte Kerem Demirbay'ın açıklamalarından satır başları.

 

GÜNDEM 8 NUMARA 

 

Geçen sezonu şampiyon olarak kapatan ve gelecek sezon için hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de rekabetçi bir kadro hedefiyle yola çıkan Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor. Son olarak Jelert'i kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda şu sıralar gündem uzun zamandır beklenen 8 numara.

 

OLAY SÖZLER! 

 

Geride bıraktığımız sezon Galatasaray formasını 42 kez sırtına geçiren, taraftarın "Dayı" lakabını verdiği Kerem Demirbay, bir Youtube kanalına açıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki orta saha sarı-kırmızılıların 8 numara transferine odaklanmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

'4 TANE BÜYÜK İSİM ALDIN AMA...' 

 

Takımda eksikler görüyor musun?" sorusuna, "Hayır" cevabını veren tecrübeli isim, devamında da şu ifadeleri kullandı:

 

"Futbolda önemli olan takım arkadaşlarını tanımak. Ben mesela 10 tane tanıdığım isimle savaşa çıkmak isterim. Ya da 4 tane büyük isim aldın ama oynayacak mı bilmiyorsun, zaman gerekiyor. Buradaki Galatasaray kesinlikle birbirini tanıyor.”

 

'BİZ BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ' 

 

"Biz duyuyoruz, "O gelmesi lazım, bu gelmesi lazım". Taraftarımız bunu bekliyordu belki, medyada baskı yapıyor. Futbolda bu hep var. Gerçekçi olmak gerekirse biz kesinlikle birbirimizi tanıyoruz.”

 

'BEN ÖLÜRÜM DE KOŞARIM DA' 

 

"Takım arkadaşım hata yapsın, ben ölürüm de koşarım da. Birbirimizi tanıyoruz artık. Örnek; top sahaya geldi, Hakim bir taçla topu uzun atıyor. Forvet olarak bunu hissediyorsun hemen koşunu yapıyorsun. Belki topu tutacaksın gol.”

 

8 NUMARA AÇIKLAMASI 

 

"8 numara isteği seni şaşırtıyor mu?" sorusuna da cevap veren Kerem Demirbay'ın sözleri dikkat çekti. Demirbay 8 numara arayışıyla ilgili şu sözleri kullandı:

 

'UMRUMDA BİLE DEĞİL' 

 

"Benim umurumda bile değil. Biz kocaman Galatasaray oyuncularıyız. İsimler duyuyorum, İlkay ağabeydir, '8 numara istiyoruz' gibi. Bir gerçek var ben doğruları konuşuyorum. Bizim ülkede yabancı sevgisi çok. Burada belki bir yabancı futbolcu oynasa ismi Kerem değil, Kereminho olsa... Hiçbir şekilde konuşulmaz. Kim gelmek istiyorsa buyursun, biz futbolcuyuz.”

 

'ADIM KEREMİNHO OLSAYDI...' 

 

"Kim gelirse gelsin formayı hediye etmem. Gelecek 8'in kendini sıkması lazım. Adım 'Kereminho' olsa o zaman 8 numara konuşulmazdı. Her zaman mücadelemi sürdürmeye devam edeceğim. Bence kadroda büyük bir eksikliğimiz yok.”

 

MOURİNHO YORUMU 

 

"Beni biliyorsunuz rakiplerin hepsine saygı duyarım. İster Mourinho olsun ister başka takımın herhangi bir kişisi olursa olsun hepsini ciddiye alırım."