Kerem Bürsin İle Serenay Sarıkaya Barıştılar Mı? Şaşırtan İddia!

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya barıştı mı? Bir dönem yaşadıkları aşkla magazin gündeminden düşmeyen Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya'nın barıştıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya barıştı mı? Bir dönem yaşadıkları aşkla magazin gündeminden düşmeyen Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya'nın barıştıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir dönem yaşadıkları aşkla magazin gündeminden düşmeyen Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya'nın barıştıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Oyuncu Kerem Bürsin ile eski kız arkadaşı Serenay Sarıkaya’nın 4 yıl sonra barıştıkları iddia edildi. Bürsin’in sosyal medyadaki hamlesi söylentileri güçlendirdi. Ünlüler camiasında yaşanan bazı ilişkiler unutulmuyor. Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya çifti de unutulmayanlar arasında… Dört yıllık ilişkilerini 2019’da noktalayan Sarıkaya ve Bürsin arasındaki dedikodular yeniden alevlendi.

 

İkilinin neden ayrıldığı bilinmezken o dönem konuyla ilişkin çok sayıda iddia ortaya atıldı. Hayranları çiftin yollarını ayırmasına çok üzülmüştü. Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'dan ayrıldıktan uzun bir süre sonra, 'Sel Çal Kapımı' dizisinde birlikte rol aldığı Hande Erçel birliktelik yaşamıştı. Ancak ikilinin birlikteliği ayrılıkla sonuçlandı. Sarıkaya'nın adı da çok sayıda ünlü isimle anıldı.

 

kerem bursin ile serenay sarikaya baristi mi

 

SERENAY’A LIKE ATTI

 

Çift, o dönem birlikte rol aldıkları reklam filmi setinde tanışmış, ilişki yaşamaya başlamışlardı. İkilinin yeniden bir araya geldiği iddia edildi. Kerem Bürsin, senarist Ece Yörenç’in Serenay Sarıkaya’yı etiketlediği fotoğrafı beğendi. Bu beğeni takipçilerin gözünden kaçmadı.  Öte yandan görümce Melisa Bürsin’in daha önce arkadaşlıktan çıkardığı Serenay Sarıkaya’yı tekrar takibe alması, beraberlik iddialarını güçlendirdi. Ayrıca Sarıkaya ve Kerem Bürsin'in birbirini hiç takipten çıkmadıkları da biliniyor. İkiliden yan yana henüz bir paylaşım gelmedi. Ancak hayranları çift arasında yaşanacak gelişmeleri merakla bekliyor, sosyal medyada duygusal videolar da hazırlıyor.