Kerem Bürsin İle Elif Gökalp Aşk Mı Yaşıyorlar? Gündemde Bomba Gibi Düştü!

Kerem Bürsin ile Elif Gökalp aşk mı yaşıyolar? Rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi ile geniş kitlelerin dikkatini başaran ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile spor spikeri Elif Gökalp'in aşk yaşadığı iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 

 

Kerem Bürsin ile Elif Gökalp aşk mı yaşıyolar? Rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi ile geniş kitlelerin dikkatini başaran ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile spor spikeri Elif Gökalp'in aşk yaşadığı iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde Hande Erçel ile yaşadığı ayrılık ile gündemde olan ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in spor spikeri Elif Gökalp ile aşk yaşadığı iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 

 

kerem bursin ile elif gokalp ask mi yasiyorlar

 

Kerem Bürsin ile Elif Gökalp aşk mı yaşıyolar?

 

Elif Gökalp ile Kerem Bürsin'in aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı ünlü oyuncu Hande Erçel ile birlikteliğini geçtiğimiz ay noktalayan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, önceki gün eski sevgilisinin Atasay Kamer ile aşk yaşadığı iddialarının üzerinden bir gün geçtikten sonra BeinSports'un ünlü spor spikeri Elif Gökalp ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Dedikodulara göre 34 yaşındaki oyuncu, kısa bir süredir spor spikeri Elif Gökalp ile görüşüyor. Bürsin’in Instagram’da da takipleştiği güzel spiker ile henüz birbirlerini tanıma aşamasında olduğu da gelen bilgiler arasında. Konuyla alakalı Kerem Bürsin’den gelecek olan açıklama merak konusu.