Kerem Bürsin Cem Yılmaz Buluşması Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile komedyen Cem Yılmaz önceki akşam bir araya gelirlerken, birlikte eğlendikleri anlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile komedyen Cem Yılmaz önceki akşam bir araya gelirlerken, birlikte eğlendikleri anlar sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile komedyen Cem Yılmaz önceki akşam bir araya gelirlerken, birlikte eğlendikleri anlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri bir arada! 

 

Ensonhaber'in haberine göre; Kerem Bürsin ve Cem Yılmaz, önceki akşam katıldıkları bir organizasyonda birlikte vakit geçirip eğlendiler. Bürsin, muhabirlerin Yılmaz’la ilgili sorularını yanıtladı: “Cem abiyle aramız çok iyi ve birbirimizi çok seviyoruz.” Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri Cem Yılmaz ile Kerem Bürsin bir araya geldi. Kerem Bürsin ile 4 yıllık ilişkisini sonlandıran Serenay Sarıkaya, ayrılır ayrılmaz kendisinden 18 yaş büyük olan Cem Yılmaz'la aşk yaşamaya başlamıştı. Hatta bu ilişki hakkında yorum yapan Bürsin, "“Açıkçası konuya dahil olmak istemiyorum. Benimle alakalı bir konu yok. Herkes mutlu olsun, her şey güzel olsun.” demişti. Kerem Bürsin'in ilişkisi hakkında yorum yapmasına sinirlenen Cem Yılmaz ise sosyal medya hesabından “Bizim için sorun yok yeter ki mutlu olsunlar" yazan bir Birleşmiş Milletler bayrağını koydu sayfasına... Altına da, "Bi bu kalmıştı, iyi oldu.” dedi. Seranay Sarıkaya tarafından terk edilen Cem Yılmaz ile Kerem Bürsin, dün akşam bir mekanda buluştu. Görüntüleri sosyal medyaya düşen ikili, kalabalığa aldırmadan samimi bir şekilde sohbet etti. Bir ara Cem Yılmaz'ın, konuşurken Bürsin'in omuzlarına kolunu atıp sarıldığı görülüyor.