Kerem Bürsin 50 Milyonluk Malikanede Yeni Sevgilisiyle Yaşayacak!

Kerem Bürsin Yeni Evinde Yeni Sevgilisiyle Yaşayacak!

 

Rol aldığı projelerle adından söz ettiren ünlü oyuncu Kerem Bursin Beykoz Konakları’nda 50 milyon TL’ye görkemli bir malikane satın aldı. Bursin’in bu lüks malikanede sevgilisiyle birlikte kalacağı iddia edildi.

 

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın özel haberine göre, Bürsin, boğaz manzaralı bu lüks evine gönlünü kaptırdığı sosyal medya fenomeni Mehtap Algül ile çıkacak. İkilinin evin dekorasyonuna da birlikte karar verdikleri iddialar arasında. Mehtap Algül'ün adı en son Uraz Kaygılaroğlu'yla anılmış ama bu iddialar yalanlanmıştı.  

 

Üstündağ Hürriyet'teki köşesinde şu ifadelere yer verdi: 

 

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde yaptığı gayrimenkul alımıyla gündemde. Yetenekli oyuncunun, İstanbul’un en prestijli sitesi Beykoz Konakları’nda 50 milyon TL’ye muhteşem bir malikane satın aldığını öğrendim. Beykoz Konakları yeşillikleri içinde yer alan malikaneleriyle gösterişli yaşamıyla tanınan ve Türkiye’nin en elit kesiminin aranan adresi. Son teknoloji olanaklara sahip geniş bir alana yayılan site, Boğaz’ın nefes kesici manzarasını da sunuyor. Kerem Bürsin, bu lüks evde tek başına yaşamayacak! Geçtiğimiz günlerde yazmıştım... Yakışıklı oyuncu, bir süredir sosyal medyanın ünlü ismi Mehtap Algül ile birlikte. Duyduğuma göre yeni evine de yeni sevgilisiyle birlikte taşınacak. Hatta evin dekorasyonuna da şu sıralar birlikte karar veriyorlar.