Kendi Düşen Ağlamaz Buket Bükre Sena Sait Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kendi Düşen Ağlamaz Buket Bükre Sena Sait kimdir? TRT'de yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde canladırdığı Buket karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bükre Sena Sait ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edildi. Peki Bükre Sena Sait kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde.. 

 

Kendi Düşen Ağlamaz Buket Bükre Sena Sait kimdir? TRT'de yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde canladırdığı Buket karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bükre Sena Sait ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edildi. Peki Bükre Sena Sait kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kendi dusen aglamaz buket bukre sena sait kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Kendi Düşen Ağlamaz Buket Bükre Sena Sait kimdir? 

 

Bükre Sena Sait kimdir? Bükre Sena Sait 1999 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 24 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Daha önce Ada Masalı dizisinde rol almıştır. Oyunculuğunun yanı sıra yazarlık ve müzik ile ilgisi bulunmaktadır. Daha önce Sanata Dair İpe Sapa Gelmez Bir Soruşturma, Dolunay Etkisi Leydi Evans isimli kitapları yazmıştır. Aynı zamanda müziğe ilgisi bulunan oyuncu, yazar ve şarkıcı O Ses Türkiye Rap’de yarışmaya hazırlanmaktadır. Instagram'da bukresenasait ismiyle paylaşımlarına devam eden Bükre Sena Sait'in bu mecrada 5664 takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Canan Odacıgil'in bünyesinde devam etmektedir.