Kenan İmirzalıoğlu'ndan Kurt Efe Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün objektiflere yansırken, Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Son dönemde rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün objektiflere yansırken, Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün objektiflere yansırken, Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Sarı saçları var!

 

Hürriyet gazetesinden Behlül Aydın'ın haberine göre; Kenan İmirzalioğlu, önceki gün Ulus’taki bir spor salonundan çıkarken görüntülendi. Oyuncu, Ramazan Bayramı’nı İstanbul’da geçireceğini söyledi. Kurt Efe’yi kucaklarına alan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftini evlerinde ziyaret ettiğini belirten İmirzalıoğlu, muhabirlerin “Bebek daha çok kime benziyordu?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Daha çok babanın rengini almış. Söylendiği gibi altın sarısı saçları var. Tabii çocuk bu, zamanla anneden de bir şeyler alacaktır.”