Kenan İmirzalıoğlu Babalık İle İlgili Dikkat Çeken İfadeler Kullandı!

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını sunan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz ay doğan kızı Lalin ile ilgili açıklamalar yaparken babalık ile ilgili ilginç sözler söyledi. 

 

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını sunan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz ay doğan kızı Lalin ile ilgili açıklamalar yaparken babalık ile ilgili ilginç sözler söyledi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz ay doğan kızı Lalin ile ilgili açıklamalar yaparken babalık ile ilgili ilginç sözler söyledi.

 

Hissedilmez, yaşanır" cümlesinin tam karşılık bulduğu yerdeyim...

 

Geçen ay kızı Lalin'i kucağına alan 'Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu "Benim için yeni bir hayat başladı" dedi ve ekledi: "Hissedilmez, yaşanır" cümlesinin tam karşılık bulduğu yerdeyim... Babalığı şu ana kadar bildiğim cümlelerle anlatabilmem zor. Kendimi hem yenilenmiş, hem tamamlanmış, hem biraz daha saflaşmış, biraz daha bütün insan evlatlarına yakınlaşmış gibi hissediyorum."

 

Kenan imirzalioglu