Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Depremzedelere Söylenen Ağır Sözlere Eleştiri! 10 Düşünelim 1 Söyleyelim!

Sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada seçmenlerin deprem bölgesindeki sonuçlar için kullandıkları sert dile dikkat çeken Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada seçmenlerin deprem bölgesindeki sonuçlar için kullandıkları sert dile dikkat çeken Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada seçmenlerin deprem bölgesindeki sonuçlar için kullandıkları sert dile dikkat çeken Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, siyasi tercihlerinden dolayı deprem bölgesindeki vatandaşlara hakaret edenleri uyardı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Lütfen deprem bölgesi insanımıza söyleyeceğimiz her şeyde, 10 düşünelim 1 diyelim. Depremzedelerimiz, politik tercihi ne olursa olsun benim başımın üstündedir" ifadelerine yer verdi. Pazar günü yapılan seçimlerde deprem bölgesinde ikamet eden vatandaşlar, siyasi tercihlerinden dolayı sosyal medyada belli bir kesim tarafından linç edildi. Konuyla ilgili ne diyeceği merak konusu olan Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

 

"HİÇBİR SİYASET O İNSANLARIN KALBİNİ KIRMAYA DEĞMEZ”

 

Depremzedeleri linç edenleri uyaran Kılıçdaroğlu, "Lütfen deprem bölgesi insanımıza söyleyeceğimiz her şeyde, 10 düşünelim 1 diyelim. Hiçbir siyaset o insanların kalbini kırmaya değmez. Her bir vatandaşımız, hele hele depremzedelerimiz, politik tercihi ne olursa olsun benim başımın üstündedir" ifadelerine yer verdi.